- Over BrightMind educatie -
NoordwijkerhoutBrightMind educatie, een leven lang leren!

Leren, dat doe je iedere dag, je hele leven lang! leren doen we allemaal op onze eigen unieke manier, liefst op een manier die bij ons past. Mijn missie, passie en manier van coachen en begeleiden past hier helemaal bij en vergelijk ik wel eens een recept voor appeltaart. Als deze met aandacht met liefde wordt gebakken dan zullen je smaakpapillen dit zeker merken!Ik daag je uit om al je zintuigen te prikkelen en te gebruiken Ik leer je om op een andere manier naar je eerdere ervaringen met leren en studeren om te gaan.

Naast jongeren op de middelbare school heb ik de afgelopen jaren al heel wat jonge en oudere volwassen studenten op weg geholpen om beter, met meer plezier en vertrouwen te studeren. Ik ontwikkel materiaal, steun projecten en werk met methoden die jong en ouder altijd op een praktische manier zullen bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling.

BrightMind educatie kijkt naar hoe iets kan!

Snel leren - Leuk leren
De cursus
Snel leren = Leuk leren, ontwikkeld door Time 2 Control, is een succesvolle methode voor middelbare scholieren om zelf meer controle krijgen over het huiswerk

Het voortgezetonderwijs
De overstap van basisschool naar voortgezetonderwijs is groot. Veel leerlingen hebben voordeel bij tools zoals mindmappen, snellezen, geheugentechnieken en studievaardigheden. Planning en organisatie worden juist nu heel belangijk terwijl dat op deze leeftijd nog helemaal niet vanzelfsprekend is.

Van voortgezetonderwijs naar MBO - HBO en WO
Ook deze overstap is niet altijd zo eenvoudig heb ik gemerkt bij heel veel studenten!
Er wordt een groot beroep gedaan op het zelfstandig studeren en het opnemen van grote hoeveelheden kennis. Planning en organisatie is voor veel studenten echt een grote uitdaging! Het studentenleven kost net, als het hebben van een bijbaan behoorlijk veel tijd. Motivatie, doorzettingsvermogen en vaardigheden blijven ook tijdens de studie een grote rol spelen. Naast alle handige tools die studeren leuker en efficiŽnter maken is het leren maken van een goede realistische planning een belangrijk onderdeel van de cursus. Hier grip op krijgen motiveert, ondersteunt het zelfvertrouwen en helpt bij studiedipjes.

Ben jij een student en/of volwassene die (weer) gaat studeren?
Lees hier snel verder!

6 weken les in Noordwijkerhout
Een unieke training van 6 weken lang een uur les per week en dagelijks tien minuten oefenen draagt bij aan het bewust worden en inzicht krijgen in de eigen persoonlijke leerstijl. Huiswerk kan zelfstandig, efficiŽnter en vlotter worden gemaakt.
Meestal verhoogt dat ook het leerplezier en is er meer vrije tijd beschikbaar!


Schitteren en in je talenten staan, dat gun je iedereen!


Natalie Peschier - Bleijenbergh
Gecertificeerd trainer "Snel leren = Leuk leren"
Studiebegeleiding, Hogeschool mentor HBO studenten


Bekend met de matriXmethode en beelddenken, hoogbegaafdheid, add/adhd en dyslexie.
Studerende aan het Civas, richting pubercoaching.
Typefouten
De informatie op onze website wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld en onderhouden. Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat u typefouten aantreft. Voor dergelijke fouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Alle informatie op onze websites is dan ook onder voorbehoud van druk- en typefouten.
Copyright © 2016 by "BrightMind educatie"
All Rights reserved
KVK:  60275510
Natalie Peschier - Bleijenbergh on LinkedIn
Want more Brighties©?