BrightMind
- Reacties -
Locatie Noordwijkerhout
Casper 13 jaar
VMBO
Ik vond de cursus heel leuk en erg leerzaam om beter in te plannen en mindmaps te maken. Het gaat beter en overzichtelijker.

Puck 13 jaar
VWO
Mindmappen is een handige manier om te leren. Het plannen ging ook heel goed. Het allerhandigste vind ik het snellezen en zou het een ander zeker aanraden.

Karlijn 13 jaar
VWO


Ik vond het een enorm leuke cursus! Zelf ben ik 4x zo snel gaan lezen, echt super handig! Het mindmappen gaat ook super, ik heb meteen een voldoende gehaald voor geschiedenis. Mijn plannen gaat ook een stuk beter en al mijn huiswerk ging beter. Zonder deze cursus had ik nooit leren mindmappen, plannen en sneller leren lezen!


Rody 13 jaar
Havo

Ik vond deze cursus leerzaam en leuk. Ik heb in deze cursus geleerd: snellezen, mindmappen maken, geheugentechnieken en mijn huiswerk plannen. Ik vind het leuk om mindmaps te maken en handig zijn de kaartjes (met verschillende kleuren).
Met mijn huiswerk gaat het goed, m'n leerwerk heb ik geleerd sneller te doen, ik haal betere cijfers. Ik zou iedereen deze cursus aanraden want je hebt je hele leven ervaring met alles wat je hebt geleerd.


Suzanne 14 jaar
VWO


Ik vond het leuk om naar de cursus te gaan en ik heb het gevoel dat ik er ook echt iets aan heb gehad. Ik vond de tip van die bakken om je spullen op te ruimen erg handig! Ik vond het erg leuk dat u voorbeelden had en heel goede en fijne tips!

Marloes 17 jaar
MBO


Ik heb het leuk en leerzaam ervaren. Ik heb in korte tijd heel veel geleerd op een leuke manier. Ik moest even omschakelen, maar toen het kwartje was gevallen besefte ik dat ik er heel veel aan heb. Ik ben blij dat ik het gedaan heb en zal er mijn hele leven wat aan gaan hebben.


Susan 13 jaar
VWO

Ik heb geleerd om goed te plannen, de lessen waren leerzaam. Het zit er nu wel goed in, het is een leerzame ervaring!
Naar boven
Copyright © 2014 by "BrightMind educatie"
All Rights reserved
KVK:  60275510
Want more Brighties©?