Want more Brighties©?

De studieorganicer van BrightMind educatie begint waar een gewone agenda stopt!

Waarom?

Je kunt huiswerk opschrijven én ook gaan plannen!
Breng overzichtelijk je studietijd per dag in beeld.
Veel schrijfruimte, dus prettig als je een groot handschrift hebt.
Groot A4 formaat.
Handige check en paklijstjes maken.
Overzichtelijk inkomsten én je uitgaven bijhouden.
Slimme lijstjes om je spullen niet uit het oog te verliezen!
Jaarplanner voor een goed overzicht.
Insteekdriehoek voor je rooster of één van de brighties© inspiratie kaartjes.
Goed design met ronde hoeken. Daar kan je mee voor de dag komen!
Lekker papier, stevige kaft en transparante kunstof omslag.

Mijn huiswerk staat toch digitaal?
Ja, dat klopt. Maar ga je het ook nog plannen? Weet je wanneer je het huiswerk het beste kunt gaan maken? Heb je overzicht of word je af en toe overvallen door al het huiswerk, boekverslagen en projecten? Bijna iedere leerling die ik spreek voelt regelmatig veel stress en heeft het gevoel niet echt "vrij" te zijn op momenten dat je vrij bent. Ergens in je achterhoofd weet je dat er nog "iets" te doen is. Maar wat ook alweer?

Wil je ook meer kans maken op betere resultaten?
Leerlingen die werken met de studieorganicer zijn enthousiast over de mogelijkheden! Voelen zich trots dat het plannen steeds beter gaat. Voelen zich rustiger en vinden het fijn dat ze minder snel uitstellen. Weten wanneer je vrij bent om met vrienden af te kunnen spreken. De feedback die ik krijg van deze leerlingen motiveert mij iedere keer weer om de studieorganicer steeds verder te verbeteren. Zo is ook het idee ontstaan om deze workshop te organiseren!

Maar een workshop, is dat echt nodig?
Plannen is een vaardigheid. Helaas zijn we daar niet mee geboren. Als je echt alles uit de studieorganicer wilt halen dan kan een workshop je heel goed op weg helpen. Als je het huiswerk kunt plannen heb je meer kans op betere schoolresultaten. Met overzicht ervaar je veel minder stress.

Plannen saai?
Tijdens de workshop gaan we actief en praktisch aan de slag. Ik leg je alles uit hoe je kan leren plannen. We gaan goed oefenen want, in het begin is het misschien nog wel wat wennen. Maar aan het einde van de workshop? Dan voelt het vast al een stuk meer vertrouwd en heb je ook al wat van je eigen huiswerk gepland. Je krijgt ook handige weetjes en tips en materiaal waarmee het plannen nog makkelijker gaat. Want naast je huiswerk kan je nog heel veel meer met de studieorganicer!

Zelf aan de slag!
We nemen ook de tijd om even te pauzeren, wat te drinken met wat lekkers. Ook leer ik je tussendoor hoe je snel je hersenen kunt wakker schudden voor meer focus. Na de pauze gaan we weer verder en ga je zelf eigen schoolwerk plannen. Met alle nieuwe kennis en vaardigheden kan je thuis verder aan de slag.

Hoeveel tijd ben ik kwijt?
De workshop is een bijeenkomst van ongeveer 3 uur. Die investering verdien je echt snel terug. Dat leg ik je nog wel uit!

Wat kost de workshop?
De investering is 75,00 euro incl. btw, de studieorganicer, planmateriaal, drinken en wat lekkers. 

Hoe kan ik mij aanmelden voor de workshop?

Kijk op de agenda voor de eerst volgende workshop en meld je daarna aan via de website.
Na aanmelding via de website krijg je een factuur die je per bank kunt overmaken.

Na de workshop?
Als je beter kunt plannen dan kom je er ook vaak achter wat je verder nog zou willen aanpakken om je resultaten te verbeteren. Hoe maak je een goede samenvatting, teksten beter lezen en/of begrijpen of hoe kan je een vak als geschiedenis bijvoorbeeld handig leren. Hoe plan je nou een hele proefwerkweek?

Ben je snel afgeleid en heb je moeite met concenteren? Stel je vaak het leren uit? Heb je stress bij toetsen? Waar loop jij tegenaan?  Wil je na de workshop je organisatie, studievaardigheden, kijk op leren of je werkhouding verbeteren dan kan ik je dat helpen aanpakken. Bijvoorbeeld tijdens een van de andere workshops of met individuele studiecoaching.

Ik wil alleen de studieorganicer, kan dat?
Ja, dat kan! Voor 19,95 euro incl. btw kan je de studieorganicer afhalen in Noordwijkerhout. Natuurlijk denk ik dat je deze workshop echt heel handig zult vinden. Ondanks dat wil ik heel graag iedereen de kans geven om zijn schoolwerk beter te kunnen plannen. Dus als je liever zelf aan de slag wilt gaan dan zal ik je niet tegenhouden! Lees verder hoe je alleen de studieorganicer kunt bestellen.
Let op! De nieuwe organicer ligt bij de drukker, dus nog even geduld!

Hoe kan ik zelf met de studieorganicer aan de slag?
Je vindt een korte beschrijving in de organicer. Misschien ken je iemand die al goed is in plannen? In je klas? Iemand die je erbij kan helpen? Als je merkt dat je toch wat extra hulp erbij kunt gebruiken dan kan je op een ander moment alsnog de workshop volgen. Je kunt de workshop dan met korting volgen voor 59,95 euro inclusief btw. Of kies voor één of meerdere individuele sessies persoonlijke studiecoaching.

Hoe bestel ik alleen de studieorganicer?

Stuur even een mailtje en ik zal je informeren hoe en vanaf wanneer je weer kunt bestellen en afhalen.
Wil je de studieorganicer liever per post? Dat kan binnenkort, er wordt aan gewerkt!

Hoe kan ik mij aanmelden voor de workshop?
Meld je aan via de website.
Na aanmelding krijg je een factuur die je per bank kunt overmaken.
Je kunt ook alvast vrijblijvend reserveren, de definitieve aanmelding doe je pas als de datum bekend is.

Tot snel!Workshop organiseren
Plannen met de studieorganicer
Voor middelbare scholieren