Want more Brighties©?

De studieorganicer van BrightMind educatie begint waar een gewone agenda stopt!

Waarom?

Je kunt huiswerk opschrijven én ook gaan plannen!
Breng overzichtelijk je studietijd per dag in beeld.
Veel schrijfruimte, dus ook als je een groot handschrift hebt.
Groot A4 formaat.
Handige check en paklijstjes maken.
Overzichtelijk inkomsten én je uitgaven bijhouden.
Slimme lijstjes om je eigen spullen niet uit het oog te verliezen!
Jaarkalender voor een goed overzicht.
Insteekdriehoek voor je rooster of één van de brighties© inspiratie kaartjes.
Goed design met ronde hoeken. Daar kan je mee voor de dag komen!
Lekker papier, stevige kaft en transparante kunstof omslag.


Mijn huiswerk staat toch digitaal?
Ja, dat klopt. Maar heb ga je het ook nog plannen? Weet je wanneer je het huiswerk het beste kunt gaan maken? Heb je overzicht of word je af en toe overvallen door al het huiswerk, boekverslagen en projecten? Bijna iedere leerling die ik spreek voelt regelmatig veel stress en heeft het gevoel niet echt "vrij" te zijn op momenten dat je vrij bent. Ergens in je achterhoofd weet je dat er nog "iets" te doen is. Maar wat ook alweer?

Wil je ook meer kans maken op betere resultaten?
Leerlingen die werken met de studieorganicer zijn enthousiast over de mogelijkheden! Voelen zich trots dat het plannen steeds beter gaat. Voelen zich rustiger en vinden het fijn dat ze minder snel uitstellen. Weten wanneer je vrij bent om met vrienden af te kunnen spreken. De feedback die ik krijg van deze leerlingen krijg motiveren mij om de studieorganicer steeds verder te verbeteren.
Zo is ook het idee ontstaan om deze workshop te organiseren!

Maar een workshop, is dat echt nodig?
Plannen is een vaardigheid. Helaas zijn we daar niet mee geboren. Als je echt alles uit de studieorganicer wilt halen dan kan een workshop je echt goed op weg helpen. Als je het huiswerk kunt plannen maak je meer kans op betere schoolresultaten. Met overzicht ervaar je minder stress.

Plannen saai?
Tijdens de workshop gaan we actief en praktisch aan de slag. Ik leg je alles uit hoe je kan leren plannen. We gaan goed oefenen want, in het begin is het misschien nog wat wennen. Maar aan het einde van de workshop? Dan voelt het vast al een stuk meer vertrouwd en heb je ook al wat van je eigen huiswerk gepland. Je krijgt ook handige weetjes en tips en materiaal waarmee het plannen nog makkelijker gaat. Want naast je huiswerk kan je nog heel veel meer met de studieorganicer!

Zelf aan de slag!
We nemen ook de tijd om even te pauzeren, wat te drinken met wat lekkers. Ook leer ik je tussendoor hoe je snel je hersenen kunt wakkerschudden voor meer focus. Na de pauze gaan we weer verder en ga je zelf eigen huiswerk plannen. Met alle nieuwe kennis en vaardigheden kan je thuis verder aan de slag.

Hoeveel tijd ben ik kwijt?
De workshop duurt uiterlijk 3 uur. Die investering verdien je echt snel terug. Dat leg ik je nog wel uit!

Wat kost de workshop?
De investering is 49,95 euro incl. btw, de studieorganicer, materiaal, drinken en wat lekkers. 

Hoe kan ik mij aanmelden voor de workshop?
Meld je aan via de website.
Na aanmelding via de website krijg je een factuur die je per bank kunt overmaken.

Na de workshop?
Als je beter kunt plannen dan kom je er ook vaak achter wat je verder nog zou willen aanpakken om je resultaten te verbeteren. Hoe maak je een goede samenvatting of hoe kan ik een vak als geschiedenis handig leren bijvoorbeeld. Hoe plan je nou een hele proefwerkweek? Waar loop jij tegenaan?  Stel je vaak het leren uit? Wil je na de workshop je studievaardigheden of je werkhouding verbeteren dan kan ik je in een andere training leren hoe je dat kunt aanpakken.

Ik wil alleen de studieorganicer, kan dat?
Ja, dat kan! Voor 12,95 euro incl. btw kan je de studieorganicer afhalen in Noordwijkerhout. Natuurlijk denk ik dat je deze workshop echt heel handig zult vinden. Ondanks dat wil ik heel graag iedereen de kans geven om zijn schoolwerk beter te kunnen plannen. Dus als je liever zelf aan de slag wilt gaan dan zal ik je niet tegenhouden! Lees verder hoe je alleen de studieorganicer kunt bestellen.

Hoe je dat aan zou kunnen pakken?
Je vindt een korte beschrijving in de organicer. Misschien ken je iemand die al goed is in plannen? In je klas? Iemand die je erbij kan helpen? Als je merkt dat je er toch wat extra hulp bij kunt gebruiken dan kan je op een ander moment alsnog de workshop volgen. Je krijgt dan een korting omdat je de organicer al hebt.

Hoe bestel ik alleen de studieorganicer?
Na het per bank vooraf overmaken van 12,95 euro krijg je bericht wanneer je de organicer kunt afhalen. Ik stuur je na bestelling en betaling een factuur voor je eigen administratie.

Wil je de studieorganicer liever per post? Dat kan binnenkort! Dus nog even geduld, daar wordt aan gewerkt!


Hoe kan ik mij aanmelden voor de workshop?
Meld je aan via de website.
Na aanmelding via de website krijg je een factuur die je per bank kunt overmaken.

Tot snel!Leer huiswerk plannen met de studieorganicer!